Kontakt

Behöver ni hjälp i något av era projekt eller vill ni höra mer om vad vi kan erbjuda er, vänligen kontakta oss enligt nedan.

 

Besöksadress:

pinpoint projektledning ab

Vallgatan 19 A (Victoria passagen)

411 16 Göteborg

e-post: info@pinpointprojektledning.se  


Org nr: 559053-8392

Företaget innehar F-skatt  Medarbetare


 
 

Sami Nivala 

CDO / Projektledare / Ägare

Tel: 0707-70 91 93

E-post: sami@pinpoint.se 

Kompetenser: 

Projekt- och byggledning, KA enligt PBL, Entreprenadbesiktning, Kalkyl och produktionsanalys, Konceptutveckling 

Spets:

Inga onödiga klyschor och krusiduller, en person som gillar att vara öppen och rak på sak. Drivs av att maximera nyttan i varje affär och ser kreativt på hur processer, arbetsmetoder etc. kan förbättras för att överträffa uppsatta mål och visioner. 

Stefan Svensson

Projek- och byggledare

Tel: 0705-28 37 75

E-post: stefan@pinpoint.se

Kompetenser:

Projekt- och byggledning,  Kalkyl och produktionsanalys. 

Spets: 

Många år av erfarenhet inom byggnadsteknik. Han är noggrann och prioriterar beställarens önskemål, krav och restriktioner för att skapa det bästa möjliga resultatet. Föredrar att vara på plats i projekten för att kunna finnas till hands och följa projekten genom utförande tiden. Han är hängiven, engagerad och vill göra sitt yttersta för att leverera projekt med god kvalitet.

 

 

Karin Hammarqvist

Bitr. projektledare

Tel: 0763-17 24 47

E-post: karin@pinpoint.se

Övrigt:

Studerar på affärsutveckling och entreprenörskap inom samhällsbyggnadsteknik vid Chalmers. Utbildningen ger en bred kunskap inom samhällsbyggnad. Allt ifrån planering av tidiga skeden, byggnadsteknik till juridik och projektledning. 

Brinner för att skapa hållbara projekt och samhällsplanering, både ur social- och miljöaspekt. Jag är en nyfiken och är något okänt för mig ser jag till att ta reda på det. Gillar mötet med människor och klura på kreativa lösningar till projekt och problem.