Om oss

Vad gör vi?

Vi arbetar med projektledning inom bygg- och fastighetssektorn i och kring Göteborgsregionen.

Vårt arbete syftar främst till att skapa de förutsättningar som krävs  för att uppnå ett  så lyckat och lönsamt projekt som möjligt för kunden. För att lyckas göra detta  är det viktigt att få alla projektdeltagare att tillsammans arbeta mot de mål som är uppsatta, att vara drivande och att entusiasmera gruppen.

Som projektledare är det viktigt att kunna lite om mycket snarare än att vara expert på ett visst område. Det gäller att kunna sortera ut och prioritera och koppla in rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle. 

Att ha ett helhetsgrepp om projektet helt enkelt. 


Vår vision och målsättning
Precis som namnet antyder är vår vision och målsättning att alltid kunna sätta fingret på de utmaningar och förväntningar vår kund har och att arbeta på ett så effektivt sätt som möjligt mot att dessa mål uppfylls. 
Vi sätter alltid kundens affär i främsta rummet och strävar efter att ha ett tätt  och tillförlitligt samarbete med kunden och dess organisation.
Vi vill skapa ett mervärde för kunden genom vårt sätt att arbeta och vårt sätt att säkerställa kvalitén i projekten.

Vår arbetsmetodik
Vi förespråkar och tror på ett öppet klimat i såväl projekt som på företaget där alla skall känna sig trygga och våga ta den plats som deras roll kräver. Man skall våga vara gränslös i sitt tänkande och vara nytänkande i en annars ganska så konservativ bransch. Alla har vi hört "men det är så vi alltid  har gjort".  Man skall våga vara lite obekväm och kliva ur sin bekvämlighetszon för att välkomna nya tankar och idéer.
Har du idén och visionen så har vi drivet och engagemanget för att stötta dig i ditt arbete.
Läs mer om vad vi kan erbjuda dig under våra tjänster.
 

Väx med oss

Vi på pinpoint projektledning söker medarbetare som vill växa i en ung, nytänkande och flexibel organisation. Är du målmedveten, intresserad av människor och har ett naturligt driv så tror vi att du skulle passa in hos oss.

Just nu söker vi:

Projekt- och byggledare 

Projektledare:

Som projektledare kommer du att ha ett helhetsansvar i dina projekt från start till mål och tillsammans med kunden se till att deras projekt blir så lyckat som möjligt. Du skall kunna arbeta självständigt och vara social då du kommer att vara bolagets ansikte utåt i projekten.  

Förutom att du kommer att arbeta som projektledare hoppas vi att du brinner för bolagsfrågor och vill vara med och utveckla och driva bolaget framåt i en ung, drivande och öppen organisation.

Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning eller likvärdigt och att du har jobbat i branschen i mins 3år. Vi ser också att du har en väl utbredd kundkrets och har ett gott rykte på stan.


Byggledare:

Som byggledare kommer din huvudsakliga uppgift vara att bevaka beställarens och hyresgästens intressen under produktionsfasen. Du skall vara med och säkerställa de funktions och kvalitetskrav som är uppsatta för projektet samt följa upp och arbete med projektets produktionskostnader. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och utmanande. Som byggledare krävs en handlingskraftig personlighet och ett stort tekniskt kunnande.

Vi ser gärna att du har en produktionsinriktad bakgrund och att du jobbat som arbetsledare eller platschef på ett entreprenadföretag.


Spontanansökan:

Passar du inte in på beskrivningarna till vänster så behöver det inte betyda att vi inte är intresserade.  
Skicka in en spontanansökan med en utförlig beskrivning av dig själv och din bakgrund, vem vet, du kanske är precis den pusselbit vi söker i en organisation som ständigt växer.  

 

Känner du dig som klipp och skuren för någon av våra tjänster, tveka inte att skicka in din ansökan. Urval sker kontinuerligt. 

Ansökan skickas till sami@pinpoint.se